BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 3 (124) posortowane wg spisu treści
1
Zielińska Dorota, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 3 (124), s. 5-14
2
Neffe-Skocińska Katarzyna, Wójtowicz Marta, Dąbrowski Michał, Jaworska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 3 (124), s. 15-27
3
Dmytrów Izabela, Włodarczyk Karol
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 3 (124), s. 28-39
4
Rosiak Elżbieta, Gemba Mateusz, Wesołowska Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 3 (124), s. 40-51
5
Ostróżka Katarzyna, Wichrowska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 3 (124), s. 52-65
6
Przybylski Wiesław, Sionek Barbara, Jaworska Danuta, Spychalska Anna, Rupińska Martyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 3 (124), s. 66-76
7
Gajewska Magdalena, Bartodziejska Beata, Szosland-Fałtyn Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 3 (124), s. 77-86
8
Rewucka Agnieszka, Hamułka Jadwiga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 3 (124), s. 87-99
9
Ruda Bartłomiej, Okoń Anna, Trząskowska Monika, Szymański Piotr, Dolatowski Zbigniew J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 3 (124), s. 100-112
10
Mielczarek Błażej, Śliżewska Katarzyna, Olejnik Tomasz P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 3 (124), s. 113-130
11
Mikuta Beata, Miłkowska Izabela, Sobczyk Natalia, Szczechowicz Anita
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 3 (124), s. 131-142
12
Żyromska Edyta, Bilska Beata, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 3 (124), s. 143-157