BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36) posortowane wg spisu treści
1
Rosiak Elżbieta, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), s. 5-20
2
Makała Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), s. 21-31
3
Adamczak Lech, Słowiński Mirosław, Skup Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), s. 32-44
4
Szymandera-Buszka Krystyna, Waszkowiak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), s. 45-51
5
Szukalska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), s. 52-64
6
Daniewski Marek, Jacórzyński Bohdan, Filipek Agnieszka, Balas Jarosław, Pawlicka Małgorzata, Mielniczuk Eugenia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), s. 65-71
7
Słomińska Lucyna, Kulik Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), s. 72-82
8
Szpendowski Jerzy, Świgoń Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), s. 83-92
9
Dojczew Danuta, Pietrych Anna, Haber Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), s. 93-100
10
Śmiechowska Maria, Dmowski Przemysław, Przybyłowski Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), s. 101-109
11
Wadas Wanda, Jabłońska-Ceglarek Romualda, Kosterna Edyta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), s. 110-118
12
Wieczorek Celina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), s. 119-129