BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 14 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), Supl. posortowane wg spisu treści
1
Zduńczyk Zenon
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), Supl., s. 7-15
2
Tul-Krzyszczuk Agnieszka, Krajewski Karol
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), Supl., s. 16-22
3
Brzozowska Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), Supl., s. 23-32
4
Babicz-Zielińska Ewa, Zabrocki Romuald
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), Supl., s. 33-40
5
Czapski Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), Supl., s. 41-49
6
Walkowiak-Tomczak Dorota, Zielińska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), Supl., s. 50-62
7
Jaworska Grażyna, Gębczyński Piotr, Gołyszny Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), Supl., s. 63-71
8
Kalbarczyk Janusz W.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), Supl., s. 72-81
9
Gambuś Halina, Mikulec Anna, Matusz Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), Supl., s. 82-92
10
Bonczar Genowefa, Wszołek Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), Supl., s. 93-102
11
Wszołek Monika, Bonczar Genowefa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), Supl., s. 103-117
12
Sikorski Zdzisław E.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), Supl., s. 118-130
13
Michalczyk Magdalena, Surówka Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), Supl., s. 131-140
14
Tuszyński Tadeusz, Poreda Aleksander
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 3 (36), Supl., s. 141-159