BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37) posortowane wg spisu treści
1
Rosiak Elżbieta, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), s. 5-25
2
Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), s. 26-35
3
Darewicz Małgorzata, Dziuba Jerzy, Panfil Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), s. 36-47
4
Gawlik-Dziki Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), s. 48-60
5
Janda Katarzyna, Falkowski Joachim, Stolarska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), s. 61-68
6
Raczyńska-Cabaj Anna, Lipińska Edyta, Sobczak Eugeniusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), s. 69-76
7
Mleko Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), s. 77-85
8
Mazurkiewicz Jarosław, Gustaw Waldemar, Mleko Stanisław, Achremowicz Bohdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), s. 86-96
9
Mager Małgorzata, Kiryluk Jan, Szmyt Zuzanna, Konieczna Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), s. 87-103
10
Czerniejewska-Surma Barbara, Żochowska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), s. 104-114
11
Płocharska-Jankowska Elżbieta, Szpakowska Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), s. 115-121
12
Denaburski Jerzy, Bąk Tomasz, Daszkiewicz Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), s. 122-134