BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 9 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl. posortowane wg spisu treści
1
Szajdek Agnieszka, Borowska Julitta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 5-28
2
Gawlik-Dziki Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 29-40
3
Białas Wojciech, Modzelewska Anna, Grajek Włodzimierz, Jankowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 41-51
4
Rzedzicki Zbigniew, Zarzycki Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 52-61
5
Walczycka Mariola, Kołczak Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 62-71
6
Kołczak Tadeusz, Surówka Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 72-78
7
Niedziółka Roman, Pieniak-Lendzion Krystyna, Szeliga Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 79-87
8
Plaskota Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 88-99
9
Ozimek Irena, Gutkowska Krystyna, Żakowska-Biemans Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 100-111