Wszystkie wyniki spośród 9 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl. posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl. posortowane wg spisu treści
1
|
Szajdek Agnieszka, Borowska Julitta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 5-28
|
2
|
Gawlik-Dziki Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 29-40
|
3
|
Białas Wojciech, Modzelewska Anna, Grajek Włodzimierz, Jankowski Tomasz
Wpływ powłoki maltodekstrynowej na ubytki masy i jędrność rozmrożonych truskawek (Fragaria ananassa)
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 41-51
|
4
|
Rzedzicki Zbigniew, Zarzycki Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 52-61
|
5
|
Walczycka Mariola, Kołczak Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 62-71
|
6
|
Kołczak Tadeusz, Surówka Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 72-78
|
7
|
Niedziółka Roman, Pieniak-Lendzion Krystyna, Szeliga Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 79-87
|
8
|
Plaskota Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 88-99
|
9
|
Ozimek Irena, Gutkowska Krystyna, Żakowska-Biemans Sylwia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2004, R. 11, nr 4 (41), Supl., s. 100-111
|