BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 49 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl. posortowane wg spisu treści
1
Antosik Katarzyna, Krzęcio Elżbieta, Koćwin-Podsiadła Maria, Zybert Andrzej, Sieczkowska Halina, Miszczuk Bogdan, Łyczyński Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 11-21
2
Bojarska Urszula, Batura Jadwiga, Cierach Marek, Kubiak Mariusz S.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 22-33
3
Bąk Tomasz, Denaburski Jerzy, Kondratowicz Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 34-45
4
Calik Jolanta, Połtowicz Katarzyna, Wężyk Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 46-53
5
Daszkiewicz Tomasz, Wajda Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 54-62
6
Florowski Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 63-72
7
Gajowiecki Leszek, Żych Arkadiusz, Lachowicz Kazimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 73-83
8
Gardzielewska Józefa, Majewska Teresa, Pudyszak Krzysztof, Jakubowska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 84-92
9
Górska Alina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 93-98
10
Górski Janusz, Górska Alina, Koncewicz Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 99-106
11
Górski Janusz, Górska Alina, Kosidło Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 107-112
12
Gryzińska Magdalena, Niespodziewański Marian, Widomski Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 113-121
13
Grześkowiak Eugeniusz, Strzelecki Jerzy, Borzuta Karol
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 122-128
14
Grześkowiak Eugeniusz, Strzelecki Jerzy, Borys Bronisław, Borzuta Karol, Borys Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 129-139
15
Jakubowska Małgorzata, Gardzielewska Józefa, Karamucki Tadeusz, Rybarczyk Artur, Natalczyk-Szymkowska Wanda
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 140-148
16
Jasińska Małgorzata, Wąsik Krystian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 149-157
17
Kłosowska Danuta, Elminowska-Wenda Gabriela, Walasik Konrad, Borys Bronisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 158-163
18
Jurczak Marek Eugniusz, Zdziarski Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 164-172
19
Kondratowicz Jacek, Matusevičius Paulius
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 173-183
20
Kondratowicz Jacek, Kawałko Patrycja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 184-193
21
Krzęcio Elżbieta, Zybert Andrzej, Sieczkowska Halina, Koćwin-Podsiadła Maria, Antosik Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 194-203
22
Karamucki Tadeusz, Kortz Jerzy, Rybarczyk Artur, Gardzielewska Józefa, Jakubowska Małgorzata, Natalczyk-Szymkowska Wanda
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 204-213
23
Koćwin-Podsiadła Maria, Krzęcio Elżbieta, Antosik Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 214-220
24
Lendzion Krzysztof, Batura Jadwiga, Bojarska Urszula, Kubiak Mariusz S., Gałecki Grzegorz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 221-229
25
Lesiów Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 230-241
26
Ligocki Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 242-250
27
Litwińczuk Anna, Barłowska Joanna, Król Jolanta, Nowakowska Janina, Topyła Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 251-258
28
Litwińczuk Anna, Florek Mariusz, Skałecki Piotr, Grodzicki Tomasz, Ryszkowska-Siwko Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 259-264
29
Litwińczuk Anna, Grodzicki Tomasz, Skałecki Piotr, Florek Mariusz, Ryszkowska-Siwko Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 265-271
30
Litwińczuk Anna, Król Jolanta, Barłowska Joanna, Kędzierska-Matysek Monika, Topyła Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 272-279
31
Litwińczuk Anna, Skałecki Piotr, Florek Mariusz, Barłowska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 280-286
32
Łyczyński Andrzej, Pospiech Edward, Bartkowiak Zofia, Urbaniak Marian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 287-298
33
Majewska Danuta, Szczerbińska Danuta, Tarasewicz Zofia, Dańczak Alicja
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 299-304
34
Michalska Grażyna, Nowachowicz Jerzy, Bucek Tomasz, Wasilewski Przemysław Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 305-314
35
Oryl Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 315-323
36
Pieniak-Lendzion Krystyna, Niedziółka Roman, Szeliga Wiesław, Horoszewicz Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 324-329
37
Pluta Antoni, Wnuk Beata, Ziarno Małgorzata, Berthold Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 330-340
38
Połtowicz Katarzyna, Calik Jolanta, Paściak Piotr, Wojtysiak Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 341-350
39
Połtowicz Katarzyna, Calik Jolanta, Wężyk Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 351-359
40
Połtowicz Katarzyna, Wężyk Stanisław, Calik Jolanta, Paściak Piotr, Wojtysiak Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 360-367
41
Roman Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 368-377
42
Rudnicka Anna, Dobrzański Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 378-384
43
Rybarczyk Artur, Pietruszka Arkadiusz, Kortz Jerzy, Czarnecki Roman
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 385-391
44
Strzelecki Jerzy, Tyszkiewicz Stanisław, Borzuta Karol, Borys Andrzej, Grześkowiak Eugenia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 392-401
45
Śmiecińska Katarzyna, Wajda Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 402-412
46
Wowk Stach, Pawkowycz Sergij, Martyn Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 413-418
47
Wajda Stanisław, Daszkiewicz Tomasz, Mikołajczak Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 419-425
48
Ziarno Małgorzata, Berthold Anna, Pluta Antoni, Pyza Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 426-432
49
Żochowska Joanna, Lachowicz Kazimierz, Gajowiecki Leszek, Sobczak Małgorzata, Kotowicz Marek, Żych Arkadiusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2003, R. 10, nr 4 (37), Supl., s. 433-440