BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 10 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125) posortowane wg spisu treści
1
Mikus Magdalena, Galus Sabina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 5-24
2
Robak Małgorzata, Szczepańska Klaudia, Rakicka-Pustułka Magdalena, Serowik Małgorzata, Figiel Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 25-38
3
Modrzejewska Katarzyna, Bogusławska-Wąs Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 39-51
4
Kotarska Katarzyna, Dziemianowicz Wojciech, Świerczyńska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 52-63
5
Woźniak Martyna, Siudem Paweł, Paradowska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 64-77
6
Doba Karolina, Cieślak Marta, Zmudziński Wojciech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 78-89
7
Palacz Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 90-102
8
Bajerlein Iza, Bielecki Patryk
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 103-112
9
Georgiadou Egli C., Manganaris George A., Fotopoulos Vasileios
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 113-126
10
Rybicki Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 127-137