Wszystkie wyniki spośród 10 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125) posortowane wg spisu treści
1
|
Mikus Magdalena, Galus Sabina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 5-24
|
2
|
Robak Małgorzata, Szczepańska Klaudia, Rakicka-Pustułka Magdalena, Serowik Małgorzata, Figiel Adam
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 25-38
|
3
|
Modrzejewska Katarzyna, Bogusławska-Wąs Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 39-51
|
4
|
Kotarska Katarzyna, Dziemianowicz Wojciech, Świerczyńska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 52-63
|
5
|
Woźniak Martyna, Siudem Paweł, Paradowska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 64-77
|
6
|
Doba Karolina, Cieślak Marta, Zmudziński Wojciech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 78-89
|
7
|
Palacz Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 90-102
|
8
|
Bajerlein Iza, Bielecki Patryk
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 103-112
|
9
|
Georgiadou Egli C., Manganaris George A., Fotopoulos Vasileios
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 113-126
|
10
|
Rybicki Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2020, R. 27, nr 4 (125), s. 127-137
|