BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 9 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126) posortowane wg spisu treści
1
Stachowiak Barbara, Bukowski Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 5-27
2
Akimowicz Monika, Sokołowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 28-38
3
Zimnicki Bartosz, Mildner-Szkudlarz Sylwia, Spychaj Radosław, Gutsche Mateusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 39-50
4
Babicz-Zielińska Ewa, Bartkowicz Joanna, Tańska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 51-67
5
Grabek-Lejko Dorota, Dżugan Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 68-87
6
Szymańska Iwona, Żbikowska Anna, Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Kowalska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 88-103
7
Noszka Brabara, Ptasznik Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 104-115
8
Mińkowski Karol, Bartosiak Monika, Ciemiński Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 116-132
9
Dymińska Lucyna, Albegar Abduladhim Moamer M., Zając Adam, Czuj Tadeusz, Sąsiadek, Wojciech, Lorenc Joanna, Hanuza Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 133-149