Wszystkie wyniki spośród 9 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126) posortowane wg spisu treści
1
|
Stachowiak Barbara, Bukowski Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 5-27
|
2
|
Akimowicz Monika, Sokołowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 28-38
|
3
|
Zimnicki Bartosz, Mildner-Szkudlarz Sylwia, Spychaj Radosław, Gutsche Mateusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 39-50
|
4
|
Babicz-Zielińska Ewa, Bartkowicz Joanna, Tańska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 51-67
|
5
|
Grabek-Lejko Dorota, Dżugan Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 68-87
|
6
|
Szymańska Iwona, Żbikowska Anna, Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Kowalska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 88-103
|
7
|
Noszka Brabara, Ptasznik Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 104-115
|
8
|
Mińkowski Karol, Bartosiak Monika, Ciemiński Dariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 116-132
|
9
|
Dymińska Lucyna, Albegar Abduladhim Moamer M., Zając Adam, Czuj Tadeusz, Sąsiadek, Wojciech, Lorenc Joanna, Hanuza Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 1 (126), s. 133-149
|