Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32) posortowane wg spisu treści
1
|
Cieślik Ewa, Topolska Kinga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 5-16
|
2
|
Kędzior Zenon, Pruska-Kędzior Anna, Golińska-Krysztofiak Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 17-28
|
3
|
Oziembłowski Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 29-46
|
4
|
Krygier Krzysztof, Żbikowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 47-57
|
5
|
Baraniak Barbara, Krzepiłko Anna, Stryjecka Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 58-66
|
6
|
Samotyja Urszula, Małecka Maria, Klimczak Inga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 67-76
|
7
|
Borycka Bożena, Borycki Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 77-87
|
8
|
Gumul Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 88-100
|
9
|
Czubaszek Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 101-111
|
10
|
Świda Jarosław, Kuliński Artur
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 112-122
|
11
|
Zięba Tomasz, Błyskal Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 123-132
|