BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32) posortowane wg spisu treści
1
Cieślik Ewa, Topolska Kinga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 5-16
2
Kędzior Zenon, Pruska-Kędzior Anna, Golińska-Krysztofiak Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 17-28
3
Oziembłowski Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 29-46
4
Krygier Krzysztof, Żbikowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 47-57
5
Baraniak Barbara, Krzepiłko Anna, Stryjecka Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 58-66
6
Samotyja Urszula, Małecka Maria, Klimczak Inga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 67-76
7
Borycka Bożena, Borycki Jerzy
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 77-87
8
Gumul Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 88-100
9
Czubaszek Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 101-111
10
Świda Jarosław, Kuliński Artur
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 112-122
11
Zięba Tomasz, Błyskal Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), s. 123-132