Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30) posortowane wg spisu treści
1
|
Tyszkiewicz Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 5-18
|
2
|
Czernecki Tomasz, Targoński Zdzisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 19-33
|
3
|
Baryłko-Pikielna Nina, Matuszewska Irena, Szczecińska Anna, Radzanowska Jadwiga, Jeruszka Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 34-51
|
4
|
Walkowiak-Tomczak Dorota, Czapski Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 52-65
|
5
|
Rowicka Renata, Nowak Dorota, Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 66-78
|
6
|
Korus Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 79-87
|
7
|
Juszczak Lesław, Fortuna Teresa, Maziarz Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 88-98
|
8
|
Jarosławska Aneta, Sokół-Łętowska Anna, Oszmiański Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 99-108
|
9
|
Bonczar Genowefa, Wszołek Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 109-115
|
10
|
Smolińska Teresa, Malczyk Ewa, Krzowski Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 116-131
|
11
|
Przysiężna Ewa, Klisz Piotr, Orkusz Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 132-140
|