BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30) posortowane wg spisu treści
1
Tyszkiewicz Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 5-18
2
Czernecki Tomasz, Targoński Zdzisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 19-33
3
Baryłko-Pikielna Nina, Matuszewska Irena, Szczecińska Anna, Radzanowska Jadwiga, Jeruszka Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 34-51
4
Walkowiak-Tomczak Dorota, Czapski Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 52-65
5
Rowicka Renata, Nowak Dorota, Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 66-78
6
Korus Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 79-87
7
Juszczak Lesław, Fortuna Teresa, Maziarz Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 88-98
8
Jarosławska Aneta, Sokół-Łętowska Anna, Oszmiański Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 99-108
9
Bonczar Genowefa, Wszołek Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 109-115
10
Smolińska Teresa, Malczyk Ewa, Krzowski Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 116-131
11
Przysiężna Ewa, Klisz Piotr, Orkusz Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 1 (30), s. 132-140