Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128) posortowane wg spisu treści
1
|
Brożek Oskar, Bohdziewicz Krzysztof, Kiełczewska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 5-18
|
2
|
Mogut Damir, Iwaniak Anna, Darewicz Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 19-30
|
3
|
Świtalski Maciej, Ruszkowska Millena, Kamińska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 31-45
|
4
|
Leszczuk-Piankowska Agnieszka, Pawlikowski Bogusław, Bykowski Piotr, Frankowska Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 46-54
|
5
|
Kukułowicz Anita, Steinka Izabela, Siwek Adrianna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 55-62
|
6
|
Wacławek Wawrzyniec, Małajowicz Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 63-75
|
7
|
Śliżewska Katarzyna, Śliżewska Weronika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 76-85
|
8
|
Cichońska Patrycja, Ziarno Małgorzata
Wpływ kiełkowania na zawartość wybranych węglowodanów i polifenoli ogółem w napojach z fasoli białej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 86-94
|
9
|
Wawrzyniak Natalia, Gramza-Michałowska Anna, Kulczyński Bartosz, Kołodziejski Paweł, Suliburska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 95-107
|
10
|
Borczak Barbara, Sikora Marek, Sikora Elżbieta, Kapusta-Duch Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 108-116
|
11
|
Platta Anna, Śmigaj Karolina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 117-132
|