BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128) posortowane wg spisu treści
1
Brożek Oskar, Bohdziewicz Krzysztof, Kiełczewska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 5-18
2
Mogut Damir, Iwaniak Anna, Darewicz Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 19-30
3
Świtalski Maciej, Ruszkowska Millena, Kamińska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 31-45
4
Leszczuk-Piankowska Agnieszka, Pawlikowski Bogusław, Bykowski Piotr, Frankowska Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 46-54
5
Kukułowicz Anita, Steinka Izabela, Siwek Adrianna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 55-62
6
Wacławek Wawrzyniec, Małajowicz Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 63-75
7
Śliżewska Katarzyna, Śliżewska Weronika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 76-85
8
Cichońska Patrycja, Ziarno Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 86-94
9
Wawrzyniak Natalia, Gramza-Michałowska Anna, Kulczyński Bartosz, Kołodziejski Paweł, Suliburska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 95-107
10
Borczak Barbara, Sikora Marek, Sikora Elżbieta, Kapusta-Duch Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 108-116
11
Platta Anna, Śmigaj Karolina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2021, R. 28, nr 3 (128), s. 117-132