BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31) posortowane wg spisu treści
1
Witrowa-Rajchert Dorota, Samborska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 5-15
2
Fortuna Teresa, Rożnowski Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 16-29
3
Janas Piotr, Targoński Zdzisław, Rudnicka-Piłat Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 30-42
4
Gumienna Małgorzata, Lasik Małgorzata, Roszyk Halina, Czarnecki Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 43-53
5
Wójcik-Stopczyńska Barbara, Falkowski Joachim, Jakubowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 54-64
6
Oziembłowski Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 65-77
7
Popek Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 78-87
8
Korus Jarosław, Achremowicz Bohdan, Grzesik Wojciech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 88-98
9
Gambuś Halina, Gambuś Florian, Sabat Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 99-112
10
Ucherek Marzena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 113-120
11
Czarniecka-Skubina Ewa, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 121-131