Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31) posortowane wg spisu treści
1
|
Witrowa-Rajchert Dorota, Samborska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 5-15
|
2
|
Fortuna Teresa, Rożnowski Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 16-29
|
3
|
Janas Piotr, Targoński Zdzisław, Rudnicka-Piłat Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 30-42
|
4
|
Gumienna Małgorzata, Lasik Małgorzata, Roszyk Halina, Czarnecki Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 43-53
|
5
|
Wójcik-Stopczyńska Barbara, Falkowski Joachim, Jakubowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 54-64
|
6
|
Oziembłowski Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 65-77
|
7
|
Popek Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 78-87
|
8
|
Korus Jarosław, Achremowicz Bohdan, Grzesik Wojciech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 88-98
|
9
|
Gambuś Halina, Gambuś Florian, Sabat Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 99-112
|
10
|
Ucherek Marzena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 113-120
|
11
|
Czarniecka-Skubina Ewa, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 2 (31), s. 121-131
|