BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 22 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl. posortowane wg spisu treści
1
Berthold Anna, Molska Irena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 8-17
2
Chudy Sylwia, Pikul Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 18-26
3
Chudy Sylwia, Pikul Jan, Rudzińska Magdalena, Oziemkowski Przemysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 27-36
4
Gałązka Ilona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 37-45
5
Gałązka Ilona, Czarnecki Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 46-54
6
Goderska Kamila, Matuszewska Marta, Czarnecki Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 55-65
7
Gruska Radosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 66-72
8
Kamińska Anna, Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 73-78
9
Kitlas Magdalena, Ziarno Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 79-88
10
Lenart Dorota, Stempniewicz Regina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 89-99
11
Majewska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 100-108
12
Molska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 109-115
13
Ogonek Aneta, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 116-126
14
Paschke Hanna, Jankiewicz Mieczysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 127-135
15
Piegza Michał, Stempniewicz Regina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 136-147
16
Pieczyński Marcin
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 148-158
17
Rybicka Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 159-169
18
Samborska Katarzyna, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 170-178
19
Spychaj Radosław, Sowa Marta, Gil Zygmunt, Liszewski Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 179-189
20
Tomza Agnieszka, Brucka - Jastrzębska Ewa, Ratkowska Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 190-195
21
Trząskowska Monika, Żerańska Eliza
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 196-206
22
Wołoch Renata, Pisulewski Paweł M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 207-212