Wszystkie wyniki spośród 22 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl. posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl. posortowane wg spisu treści
1
|
Berthold Anna, Molska Irena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 8-17
|
2
|
Chudy Sylwia, Pikul Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 18-26
|
3
|
Chudy Sylwia, Pikul Jan, Rudzińska Magdalena, Oziemkowski Przemysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 27-36
|
4
|
Gałązka Ilona
Skład mączki cykoriowej wybranych odmian cykorii zróżnicowanych wielkością i terminem zbioru korzeni
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 37-45
|
5
|
Gałązka Ilona, Czarnecki Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 46-54
|
6
|
Goderska Kamila, Matuszewska Marta, Czarnecki Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 55-65
|
7
|
Gruska Radosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 66-72
|
8
|
Kamińska Anna, Lewicki Piotr P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 73-78
|
9
|
Kitlas Magdalena, Ziarno Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 79-88
|
10
|
Lenart Dorota, Stempniewicz Regina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 89-99
|
11
|
Majewska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 100-108
|
12
|
Molska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 109-115
|
13
|
Ogonek Aneta, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 116-126
|
14
|
Paschke Hanna, Jankiewicz Mieczysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 127-135
|
15
|
Piegza Michał, Stempniewicz Regina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 136-147
|
16
|
Pieczyński Marcin
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 148-158
|
17
|
Rybicka Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 159-169
|
18
|
Samborska Katarzyna, Witrowa-Rajchert Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 170-178
|
19
|
Spychaj Radosław, Sowa Marta, Gil Zygmunt, Liszewski Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 179-189
|
20
|
Tomza Agnieszka, Brucka - Jastrzębska Ewa, Ratkowska Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 190-195
|
21
|
Trząskowska Monika, Żerańska Eliza
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 196-206
|
22
|
Wołoch Renata, Pisulewski Paweł M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 3 (32), Supl., s. 207-212
|