Wszystkie wyniki spośród 8 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130) posortowane wg spisu treści
1
|
Sadowska Joanna, Włodarczyk Karol
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130), s. 5-21
|
2
|
Grdeń Adam, Kobak Halina, Sołowiej Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130), s. 23-38
|
3
|
Wajs Joanna, Brodziak Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130), s. 39-51
|
4
|
Krankowski Filip, Tarko Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130), s. 52-62
|
5
|
Fraś Alicja, Gołębiewska Kinga, Wiśniewska Magdalena, Mańkowski Dariusz M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130), s. 63-77
|
6
|
Długosz Tadeusz, Pentoś Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130), s. 78-87
|
7
|
Karbowiak Marcelina, Mosiej Wioletta, Zielińska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130), s. 88-101
|
8
|
Horoszewicz Elżbieta, Kruk Marcin, Król Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130), s. 102-111
|