BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 8 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130) posortowane wg spisu treści
1
Sadowska Joanna, Włodarczyk Karol
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130), s. 5-21
2
Grdeń Adam, Kobak Halina, Sołowiej Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130), s. 23-38
3
Wajs Joanna, Brodziak Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130), s. 39-51
4
Krankowski Filip, Tarko Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130), s. 52-62
5
Fraś Alicja, Gołębiewska Kinga, Wiśniewska Magdalena, Mańkowski Dariusz M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130), s. 63-77
6
Długosz Tadeusz, Pentoś Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130), s. 78-87
7
Karbowiak Marcelina, Mosiej Wioletta, Zielińska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130), s. 88-101
8
Horoszewicz Elżbieta, Kruk Marcin, Król Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 1 (130), s. 102-111