BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33) posortowane wg spisu treści
1
Gawęcki Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), s. 5-15
2
Kędzior Zenon, Pruska-Kędzior Anna, Golińska-Krysztofiak Justyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), s. 17-29
3
Komorowska Antonina, Sieliwanowicz Bogdan, Stecka Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), s. 30-40
4
Zawadzka Krystyna, Kłossowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), s. 41-51
5
Leszczyńska-Fik Anna, Fik Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), s. 52-60
6
Jaworska-Piasecka Alicja, Gogolewski Marek, Zabielski Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), s. 61-70
7
Kawka Alicja, Konieczna Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), s. 71-81
8
Drożdż Wioletta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), s. 82-91
9
Nowakowska Krystyna, Sucharzewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), s. 92-101
10
Dolińska Romualda, Warchalewski Jerzy R.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), s. 102-116
11
Kordowska-Wiater Monika, Sosnowska Bożena, Waśko Adam, Janas Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), s. 117-126