Wszystkie wyniki spośród 25 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl. posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl. posortowane wg spisu treści
1
|
Nebesny E., Rosicka J., Tkaczyk M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 9-16
|
2
|
Baranowska H.M., Rezler R.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 17-23
|
3
|
Plenzler G.B., Napierała D.M., Baranowska H.M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 24-30
|
4
|
Słomińska Lucyna, Grześkowiak-Przywecka Anna, Wiśniewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 31-39
|
5
|
Burisova Alica, Hromadkova Zdenka, Ebringerova Anna, Dzivakova Edita, Dandar Alexander
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 40-49
|
6
|
Burisova Alica, Hromadkova Zdenka, Ebringerova Anna, Stadlerova Katarina, Dandar Alexander
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 50-56
|
7
|
Poliszko S., Napierała D.M., Rezler R., Hoffmann G.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 57-64
|
8
|
Appenroth K.-J., Reimann R., Krok F., Szymońska J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 65-73
|
9
|
Wronkowska Małgorzata, Soral-Śmietana Maria, Bielecka Maria, Biedrzycka Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 74-83
|
10
|
Lewandowicz G., Błaszczak W., Walkowski A.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 84-97
|
11
|
Yung-Ho Chang, Kun-San Lin
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 98-111
|
12
|
Bertoft Eric
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 112-123
|
13
|
Wasserman Luybov A., Aliev Israil O., Yuryev Vladimir P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 124-137
|
14
|
Chostenko A., Truszkowski S., Buchalski A.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 138-145
|
15
|
Utsumi Yoshinori, Glover D. V., Inouchi Naoyoshi, Fuwa Hidetsugu
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 146-154
|
16
|
Yuryev Vladimir P., Genkina Natalia K., Wasserman Luybov A.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 155-168
|
17
|
Loisel Catherine, Tecante Alberto, Doublier Jean-Louis
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 169-180
|
18
|
Liu Qiang, Weber Elizabeth, Fan Ming Z., Yada Rickey
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 181-190
|
19
|
Sangseethong Kunruedee, Sriroth Klanarong
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 191-197
|
20
|
Piyachomwan Kuakoon, Chotineeranat Sunee, Wansuksri Rungtiva, Sriroth Klanarong, Oates Christopher
Comparative Study on Compositional and Functional Properties of Cassava- and Corn-Based Maltodextrin
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 198-208
|
21
|
Suwonsichon Thongchai
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 209-218
|
22
|
Sriroth Klanarong, Piyachomwan Kuakoon, Sangseethong Kunruedee, Oates Christopher
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 219-230
|
23
|
Yamada Tetsuya, Adachi Takuo
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 231-241
|
24
|
Ziobro R., Nowotna A., Golachowski A., Gambuś H., Hernik M., Sabat R.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 242-248
|
25
|
Kislenko V.N., Litovchenko N.I.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2002, R. 9, nr 4 (33), Supl., s. 249-256
|