BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 1 (26) posortowane wg spisu treści
1
Cieślik Ewa, Prostak Aneta, Pisulewski Paweł M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 1 (26), s. 5-13
2
Pleszczyńska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 1 (26), s. 14-25
3
Stój Anna, Targoński Zdzisław, Malik Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 1 (26), s. 26-36
4
Dolata Włodzimierz, Makała Halina, Olkiewicz Michał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 1 (26), s. 37-46
5
Berski Wiktor, De Greyt Wim
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 1 (26), s. 47-57
6
Gambuś Halina, Gumul Dorota, Mikulec Anna, Bania Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 1 (26), s. 58-75
7
Czubaszek Anna, Subda Hanna, Kowalska Magdalena, Korczak Beata, Żmijewski Mirosław, Karolini-Skaradzińska Zofia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 1 (26), s. 76-84
8
Pysz Mirosław, Bieżanowska Renata, Pisulewski Paweł M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 1 (26), s. 85-92
9
Molska Irena, Berthold Anna, Pakuła Renata, Nowosielska Renata, Kamola Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 1 (26), s. 93-102
10
Paciorek Agnieszka, Bonczar Genowefa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 1 (26), s. 103-116
11
Pieczonka Władysław, Skibińska-Buczek Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 1 (26), s. 117-126
12
Lenart Barbara, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 1 (26), s. 127-144