BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 9 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28) posortowane wg spisu treści
1
Gustaw Waldemar, Mleko Stanisław, Glibowski Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 5-15
2
Mleko Stanisław, Janas Piotr, Pikus Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 16-23
3
Bonczar Genowefa, Walczycka Mariola
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 24-31
4
Malczyk Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 32-52
5
Waszkowiak Katarzyna, Górecka Katarzyna, Janitz Witold
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 53-61
6
Ogonek Aneta, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 62-74
7
Wzorek Wiesław, Bugajewska Anna, Majewski Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 75-85
8
Gawłoska Agnieszka, Masłowska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 86-94
9
Lenart Barbara, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 95-107