Wszystkie wyniki spośród 9 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28) posortowane wg spisu treści
1
|
Gustaw Waldemar, Mleko Stanisław, Glibowski Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 5-15
|
2
|
Mleko Stanisław, Janas Piotr, Pikus Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 16-23
|
3
|
Bonczar Genowefa, Walczycka Mariola
Zależności między parametrami chemicznymi a teksturą świeżej i parzonej masy serowej z mleka owczego
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 24-31
|
4
|
Malczyk Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 32-52
|
5
|
Waszkowiak Katarzyna, Górecka Katarzyna, Janitz Witold
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 53-61
|
6
|
Ogonek Aneta, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 62-74
|
7
|
Wzorek Wiesław, Bugajewska Anna, Majewski Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 75-85
|
8
|
Gawłoska Agnieszka, Masłowska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 86-94
|
9
|
Lenart Barbara, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3 (28), s. 95-107
|