Wszystkie wyniki spośród 10 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27) posortowane wg spisu treści
1
|
Kołakowski Edward, Sikorski Zdzisław E.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 5-16
|
2
|
Tomasik Piotr, Gładkowski Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 17-27
|
3
|
Lewicki Piotr P., Witrowa-Rajchert Dorota, Sawczuk Artur
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 28-42
|
4
|
Wzorek Wiesław, Haberowa Hanna, Jędrysiak Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 43-56
|
5
|
Dłużewska Elżbieta, Marciniak Katarzyna, Dojczew Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 57-67
|
6
|
Karolini-Skaradzińska Zofia, Subda Hanna, Korczak Beata, Kowalska Magdalena, Żmijewski Mirosław, Czubaszek Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 68-77
|
7
|
Gambuś Halina, Cygankiewicz Andrzej, Zając Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 78-91
|
8
|
Jaworska Grażyna, Słupski Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 92-102
|
9
|
Czarniecka-Skubina Ewa, Gołaszewska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 103-116
|
10
|
Lenart Barbara, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 117-135
|