BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 10 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27) posortowane wg spisu treści
1
Kołakowski Edward, Sikorski Zdzisław E.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 5-16
2
Tomasik Piotr, Gładkowski Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 17-27
3
Lewicki Piotr P., Witrowa-Rajchert Dorota, Sawczuk Artur
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 28-42
4
Wzorek Wiesław, Haberowa Hanna, Jędrysiak Paweł
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 43-56
5
Dłużewska Elżbieta, Marciniak Katarzyna, Dojczew Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 57-67
6
Karolini-Skaradzińska Zofia, Subda Hanna, Korczak Beata, Kowalska Magdalena, Żmijewski Mirosław, Czubaszek Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 68-77
7
Gambuś Halina, Cygankiewicz Andrzej, Zając Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 78-91
8
Jaworska Grażyna, Słupski Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 92-102
9
Czarniecka-Skubina Ewa, Gołaszewska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 103-116
10
Lenart Barbara, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 2 (27), s. 117-135