BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 7 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 2 (131) posortowane wg spisu treści
1
Filipczak-Fiutak Magda, Wszołek Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 2 (131), s. 5-21
2
Chaberek Marta, Gniewosz Małgorzata, Pobiega Katarzyna, Rybak Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 2 (131), s. 22-33
3
Kawacka Ilona, Olejnik-Schmidt Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 2 (131), s. 34-44
4
Sidor Ewelina, Tomczyk Monika, Miłek Michał, Dżugan Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 2 (131), s. 45-56
5
Śmigielska Nikola, Szosland-Fałtyn Anna, Bartodziejska Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 2 (131), s. 57-69
6
Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Gadomska Karolina, Sowiński Michał, Żbikowska Katarzyna, Łukasiak Piotr, Żbikowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 2 (131), s. 70-85
7
Byczyński Łukasz, Duliński Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 2 (131), s. 86-98