BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28) posortowane wg spisu treści
1
Baryłko-Pikielna Nina, Matuszewska Irena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28), s. 5-22
2
Gronowska-Senger Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28), s. 23-30
3
Szołtysek Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28), s. 31-41
4
Friedrich Mariola, Rukojć Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28), s. 42-53
5
Gambuś Halina, Mikulec Anna, Pisulewski Paweł M., Borowiec Franciszek, Zając Tadeusz, Kopeć Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28), s. 54-65
6
Kopeć Aneta, Cieślik Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28), s. 66-70
7
Kozłowska-Wojciechowska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28), s. 71-80
8
Kozłowska-Wojciechowska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28), s. 81-89
9
Klewicka Elżbieta, Libudzisz Zdzisława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28), s. 90-98
10
Śliżewska Katarzyna, Libudzisz Zdzisława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28), s. 99-106
11
Motyl Ilona, Libudzisz Zdzisława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28), s. 107-118
12
Filipiak-Florkiewicz Agnieszka, Cieślik Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28), s. 119-124
13
Górecka Danuta, Butka Anna, Korczak Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28), s. 125-135
14
Gambuś Halina, Gambuś Florian, Wojdyła Joanna, Augustyn Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28), s. 136-142
15
Suwała Grzegorz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28), s. 143-149
16
Kołożyn-Krajewska Danuta, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 3, Supl. (28), s. 150-161