BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 10 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29) posortowane wg spisu treści
1
Sip Anna, Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 5-14
2
Janas Piotr, Kordowska-Wiater Monika, Mleko Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 15-22
3
Dolińska Romualda, Klockiewicz-Kamińska Ewa, Zabielski Jan, Warchalewski Jerzy R.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 23-35
4
Pląskowska Elżbieta, Matkowski Krzysztof, Moszczyńska Ewa, Liszewski Marek, Błażewicz Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 36-45
5
Gustaw Waldemar, Achremowicz Bohdan, Glibowski Paweł, Mleko Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 46-56
6
Katulski Bogumił, Zawirska-Wojtasiak Renata, Wąsowicz Erwin
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 57-65
7
Nawirska Agnieszka, Oszmiański Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 66-77
8
Kmiecik Waldemar, Jaworska Grażyna, Słupski Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 78-88
9
Piotraszewska-Pająk Alina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 89-100
10
Lisik Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 101-111