Wszystkie wyniki spośród 10 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29) posortowane wg spisu treści
1
|
Sip Anna, Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 5-14
|
2
|
Janas Piotr, Kordowska-Wiater Monika, Mleko Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 15-22
|
3
|
Dolińska Romualda, Klockiewicz-Kamińska Ewa, Zabielski Jan, Warchalewski Jerzy R.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 23-35
|
4
|
Pląskowska Elżbieta, Matkowski Krzysztof, Moszczyńska Ewa, Liszewski Marek, Błażewicz Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 36-45
|
5
|
Gustaw Waldemar, Achremowicz Bohdan, Glibowski Paweł, Mleko Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 46-56
|
6
|
Katulski Bogumił, Zawirska-Wojtasiak Renata, Wąsowicz Erwin
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 57-65
|
7
|
Nawirska Agnieszka, Oszmiański Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 66-77
|
8
|
Kmiecik Waldemar, Jaworska Grażyna, Słupski Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 78-88
|
9
|
Piotraszewska-Pająk Alina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 89-100
|
10
|
Lisik Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4 (29), s. 101-111
|