Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29) posortowane wg spisu treści
1
|
Babicz-Zielińska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 5-15
|
2
|
Brzozowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 16-28
|
3
|
Czapski Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 29-39
|
4
|
Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 40-49
|
5
|
Gronowska-Senger Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 50-61
|
6
|
Jędrychowski Lucjan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 62-81
|
7
|
Kijowski Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 82-92
|
8
|
Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 93-105
|
9
|
Pisulewski Paweł M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 106-125
|
10
|
Rutkowski Antoni
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 126-132
|
11
|
Świderski Franciszek, Waszkiewicz-Robak Bożena, Hoffmann Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 133-149
|
12
|
Zduńczyk Zenon
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 150-163
|