BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29) posortowane wg spisu treści
1
Babicz-Zielińska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 5-15
2
Brzozowska Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 16-28
3
Czapski Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 29-39
4
Grajek Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 40-49
5
Gronowska-Senger Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 50-61
6
Jędrychowski Lucjan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 62-81
7
Kijowski Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 82-92
8
Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 93-105
9
Pisulewski Paweł M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 106-125
10
Rutkowski Antoni
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 126-132
11
Świderski Franciszek, Waszkiewicz-Robak Bożena, Hoffmann Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 133-149
12
Zduńczyk Zenon
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2001, R. 8, nr 4, Supl. (29), s. 150-163