BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2 (23) posortowane wg spisu treści
1
Baryłko-Pikielna Nina, Matuszewska Irena, Szczecińska Anna, Radzanowska Jadwiga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2 (23), s. 5-20
2
Macura Ryszard, Fik Mirosław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2 (23), s. 21-28
3
Lenart Andrzej, Piotrowski Dariusz, Bernat Cezary
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2 (23), s. 29-38
4
Krygier Krzysztof, Wroniak Małgorzata, Wódka Marzena, Grześkiewicz Stanisław, Obiedziński Mieczysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2 (23), s. 39-48
5
Czarnecki Zbigniew, Czarnecka Maria, Nowak Jacek, Kiryluk Jan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2 (23), s. 49-58
6
Leśnierowski Grzegorz, Kijowski Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2 (23), s. 59-69
7
Domagała Jacek, Wszołek Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2 (23), s. 70-78
8
Bonczar Genowefa, Wszołek Monika, Zaród Wojciech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2 (23), s. 79-90
9
Krupa Jan, Majka Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2 (23), s. 91-99
10
Fortuna Teresa, Sobolewska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2 (23), s. 100-109
11
Piasecka-Kwiatkowska Dorota, Warchalewski Jerzy R.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2 (23), s. 110-119
12
Bojarski Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2 (23), s. 120-127