BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 23 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23) posortowane wg spisu treści
1
Bergthaller W., Kersting H.J.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 9-29
2
Błaszczak W., Fornal J., Ramy A., Borkowski K.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 30-36
3
Chung Hyun-Jung, Chang Eun-Hee, Lim Seung-Taik
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 37-48
4
Demiate I.M., Dupuy N., Huvenne J.P., Cereda M.P., Wosiacki G.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 49-58
5
Fornal Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 59-71
6
Gambuś H., Gumul D., Tuszyński T., Walczycka M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 72-83
7
Gibiński Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 84-91
8
Inouchi N., Sugimoto Y., Fuwa H.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 92-103
9
Kislenko V.N., Kuriatnikov E.I.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 104-111
10
Korolczuk J., El Garawany G., Membre J.M., Maingonnat J.F.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 112-125
11
Lewandowicz G., Blaszczak W., Voelkel E.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 126-138
12
Napierała D.M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 139-145
13
Nowotna A., Gambuś H., Ziobro R., Berski W., Lewandowicz G., Sabat R., Cygankiewicz A.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 146-152
14
Phillips David Lee, Xing Jie, Chong Chan Kong, Corke Harold
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 153-159
15
Pikus S., Jamroz J., Kobylas E.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 160-168
16
Piyachomkwan K., Jarerat A., Dulsamphan C., Oates C.G., Sriroth K.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 169-178
17
Praznik W., Huber A.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 179-193
18
Rezler R., Baranowska H.M., Surma S., Poliszko S.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 194-203
19
Soral-Śmietana Maria, Wronkowska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 204-212
20
Van Soes J.J.G., Dziechciarek Y., Philipse A.P.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 213-225
21
Wronkowska Małgorzata, Soral-Śmietana Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 226-235
22
Ziobro Rafał, Nowotna Anna, Gambuś Halina, Golachowski Antoni, Surówka Krzysztof, Praznik Werner
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 236-243
23
Witt Willi, Goldau Hans-Peter
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 2, Supl. (23), s. 244-265