Wszystkie wyniki spośród 14 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24) posortowane wg spisu treści
1
|
Tyszkiewicz Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 5-19
|
2
|
Gambuś Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 20-32
|
3
|
Piasecka-Kwiatkowska Dorota, Warchalewski Jerzy R.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 33-38
|
4
|
Kawka Alicja, Gąsiorowski Henryk
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 39-47
|
5
|
Makowska Agnieszka, Strybe Karolina, Obuchowski Wiktor
Analiza wpływu cech odmianowych pszenicy i stopnia wyciągu mąki na wyniki oznaczeń metodą "DUROTEST"
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 48-57
|
6
|
Galiński Grzegorz, Gawęcki Jan, Remiszewski Marian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 58-68
|
7
|
Galiński Grzegorz, Gawęcki Jan, Lewandowicz Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 69-77
|
8
|
Kowalska Edyta, Pikul Jan, Oziemkowski Przemysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 78-88
|
9
|
Stasiak Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 89-93
|
10
|
Stasiak Anna, Komorowska Antonina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 94-104
|
11
|
Markowska Anna, Furmanek Wiesława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 105-112
|
12
|
Sikora Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 113-119
|
13
|
Zin Marek, Rudy Mariusz, Znamirowska Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 121-133
|
14
|
Rudy Mariusz, Zin Marek, Głodek Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 134-144
|