BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 14 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24) posortowane wg spisu treści
1
Tyszkiewicz Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 5-19
2
Gambuś Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 20-32
3
Piasecka-Kwiatkowska Dorota, Warchalewski Jerzy R.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 33-38
4
Kawka Alicja, Gąsiorowski Henryk
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 39-47
5
Makowska Agnieszka, Strybe Karolina, Obuchowski Wiktor
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 48-57
6
Galiński Grzegorz, Gawęcki Jan, Remiszewski Marian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 58-68
7
Galiński Grzegorz, Gawęcki Jan, Lewandowicz Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 69-77
8
Kowalska Edyta, Pikul Jan, Oziemkowski Przemysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 78-88
9
Stasiak Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 89-93
10
Stasiak Anna, Komorowska Antonina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 94-104
11
Markowska Anna, Furmanek Wiesława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 105-112
12
Sikora Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 113-119
13
Zin Marek, Rudy Mariusz, Znamirowska Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 121-133
14
Rudy Mariusz, Zin Marek, Głodek Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 (24), s. 134-144