BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24) posortowane wg spisu treści
1
Kołodziejczyk Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 5-13
2
Orkusz Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 14-21
3
Sobolewska Joanna, Rożnowski Jacek, Fortuna Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 22-30
4
Gruczyńska Eliza, Maciaszek Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 31-38
5
Milala Joanna, Król Bogusław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 39-47
6
Piecyk Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 48-54
7
Worobiej Elwira
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 55-61
8
Wołosiak Rafał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 62-68
9
Sosnowska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 69-76
10
Michalska Urszula, Jeleń Henryk, Wąsowicz Erwin
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 77-87
11
Korzeniowska Małgorzata, Kopeć Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 88-95
12
Głowacka Agnieszka, Antczak Tadeusz, Kołucka Katarzyna, Trzmiel Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 96-104
13
Bonin Sylwia, Wzorek Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 105-113
14
Szambelan Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 114-121
15
Wlazły Anna, Targoński Zdzisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 122-132
16
Majewska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 133-137
17
Komisaruk-Kastelli Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 138-141