Wszystkie wyniki spośród 17 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24) posortowane wg spisu treści
1
|
Kołodziejczyk Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 5-13
|
2
|
Orkusz Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 14-21
|
3
|
Sobolewska Joanna, Rożnowski Jacek, Fortuna Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 22-30
|
4
|
Gruczyńska Eliza, Maciaszek Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 31-38
|
5
|
Milala Joanna, Król Bogusław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 39-47
|
6
|
Piecyk Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 48-54
|
7
|
Worobiej Elwira
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 55-61
|
8
|
Wołosiak Rafał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 62-68
|
9
|
Sosnowska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 69-76
|
10
|
Michalska Urszula, Jeleń Henryk, Wąsowicz Erwin
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 77-87
|
11
|
Korzeniowska Małgorzata, Kopeć Wiesław
Izolacja cystatyny z białka jaja z zastosowaniem filtracji membranowej i chromatografii powinowactwa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 88-95
|
12
|
Głowacka Agnieszka, Antczak Tadeusz, Kołucka Katarzyna, Trzmiel Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 96-104
|
13
|
Bonin Sylwia, Wzorek Wiesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 105-113
|
14
|
Szambelan Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 114-121
|
15
|
Wlazły Anna, Targoński Zdzisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 122-132
|
16
|
Majewska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 133-137
|
17
|
Komisaruk-Kastelli Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 3 Supl. (24), s. 138-141
|