BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25) posortowane wg spisu treści
1
Duda Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 5-26
2
Domian Ewa, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 27-35
3
Juszczak Lesław, Fortuna Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 36-47
4
Sosnowska Bożena, Achremowicz Bohdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 48-53
5
Gambuś Halina, Golachowski Antoni, Bala-Piasek Anna, Nowotna Anna, Surówka Krzysztof, Mikulec Anna, Bania Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 54-63
6
Klepacka Joanna, Fornal Łucja, Borejszo Zbigniew, Wróbel Edward
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 64-71
7
Ledóchowska Eleonora
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 72-81
8
Szpendowski Jerzy, Świgoń Jacek, Śmietana Zbigniew, Cierach Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 82-89
9
Prączko Anna, Góra Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 90-94
10
Popek Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 95-103
11
Wróblewska Barbara, Jędrychowski Lucjan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 104-113
12
Szymandera-Buszka Krystyna, Janitz Witold, Górecka Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 114-121
13
Orkusz Agnieszka, Przysiężna Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 122-132