Wszystkie wyniki spośród 13 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25) posortowane wg spisu treści
1
|
Duda Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 5-26
|
2
|
Domian Ewa, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 27-35
|
3
|
Juszczak Lesław, Fortuna Teresa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 36-47
|
4
|
Sosnowska Bożena, Achremowicz Bohdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 48-53
|
5
|
Gambuś Halina, Golachowski Antoni, Bala-Piasek Anna, Nowotna Anna, Surówka Krzysztof, Mikulec Anna, Bania Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 54-63
|
6
|
Klepacka Joanna, Fornal Łucja, Borejszo Zbigniew, Wróbel Edward
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 64-71
|
7
|
Ledóchowska Eleonora
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 72-81
|
8
|
Szpendowski Jerzy, Świgoń Jacek, Śmietana Zbigniew, Cierach Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 82-89
|
9
|
Prączko Anna, Góra Józef
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 90-94
|
10
|
Popek Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 95-103
|
11
|
Wróblewska Barbara, Jędrychowski Lucjan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 104-113
|
12
|
Szymandera-Buszka Krystyna, Janitz Witold, Górecka Danuta
Oddziaływanie soli jodowanej na zmiany ilościowe i jakościowe tiaminy w wybranych potrawach mięsnych
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 114-121
|
13
|
Orkusz Agnieszka, Przysiężna Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 (25), s. 122-132
|