BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 10 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 Supl. (25) posortowane wg spisu treści
1
Leszczyński Wacław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 Supl. (25), s. 5-27
2
Zarzecka Krystyna, Gąsiorowska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 Supl. (25), s. 28-36
3
Gąsiorowska Barbara, Zarzecka Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 Supl. (25), s. 37-45
4
Frydecka-Mazurczyk Anna, Zgórska Kazimiera
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 Supl. (25), s. 46-52
5
Frydecka-Mazurczyk Anna, Zgórska Kazimiera
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 Supl. (25), s. 53-59
6
Kita Agnieszka, Rytel Elżbieta, Tajner-Czopek Agnieszka, Lisińska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 Supl. (25), s. 60-69
7
Tajner-Czopek Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 Supl. (25), s. 70-83
8
Leszczyński Wacław, Zięba Tomasz, Prośba-Białczyk Urszula, Mydlarski Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 Supl. (25), s. 84-90
9
Fortuna Teresa, Juszczak Lesław, Pałasiński Mieczysław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 Supl. (25), s. 91-98
10
Gruchała Leonarda, Balcerek Włodzimierz, Bąkowska Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2000, R. 7, nr 4 Supl. (25), s. 99-108