BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 8 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 3 (132) posortowane wg spisu treści
1
Achrem-Achremowicz Bohdan, Ziobro Rafała
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 3 (132), s. 5-16
2
Biazik Ewa, Kralik Zlata, Kosevic Manuela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 3 (132), s. 17-31
3
Bogusławska-Wąs Elżbieta, Piechowiak Nikola, Dłubała Alicja, Modrzejewska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 3 (132), s.32-41
4
Mikulec Anna, Zborowski Marek, Cisoń- Apanesewicz Urszula, Stawiarska Aleksandra, Kowalski Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 3 (132), s. 42-55
5
Kowalska Hanna, Masiarz Ewelina, Ignaczak Anna, Baranowski Mateusz, Kowalska Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 3 (132), s. 56-70
6
Śmigielska Nikola, Szosland-Fałtyn Anna, Bartodziejska Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 3 (132), s.71-84
7
Ignaczak Anna, Masiarz Ewelina, Makowska Martyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 3 (132), s. 85-99
8
Plata Anna, Kaczmarska Paulina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 3 (132), s. 100-112