BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 6 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 4 (133) posortowane wg spisu treści
1
Goderska Kamila, Nikrandt Grzegorz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 4 (133), s. 5-26
2
Karbowiak Marcelina, Brzezicka Aneta, Zielińska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 4 (133), s. 27-49
3
Posadzka Zuzanna, Pawłowska Agata, M., Kaszuba Joanna, Pycia Karolina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 4 (133), s. 50-71
4
Rudzka Agnieszka, Zborowski Marek, Chojnowski Łukasz, Madej Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 4 (133), s. 72-84
5
Tkaczyńska Agnieszka, Rytel Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 4 (133), s. 85-99
6
Prusak Anna, Raś Dariusz, Woźniak Marta, Niewczas-Dobrowolska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 4 (133), s. 100-111