Wszystkie wyniki spośród 6 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 4 (133) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 4 (133) posortowane wg spisu treści
1
|
Goderska Kamila, Nikrandt Grzegorz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 4 (133), s. 5-26
|
2
|
Karbowiak Marcelina, Brzezicka Aneta, Zielińska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 4 (133), s. 27-49
|
3
|
Posadzka Zuzanna, Pawłowska Agata, M., Kaszuba Joanna, Pycia Karolina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 4 (133), s. 50-71
|
4
|
Rudzka Agnieszka, Zborowski Marek, Chojnowski Łukasz, Madej Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 4 (133), s. 72-84
|
5
|
Tkaczyńska Agnieszka, Rytel Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 4 (133), s. 85-99
|
6
|
Prusak Anna, Raś Dariusz, Woźniak Marta, Niewczas-Dobrowolska Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2022, R. 29, nr 4 (133), s. 100-111
|