Wszystkie wyniki spośród 10 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134) posortowane wg spisu treści
1
|
Goderska Kamila, Nikrandt Grzegorz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 5-18
|
2
|
Achrem-Achremowicz Bohdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 19-26
|
3
|
Sadowska-Rociek Anna, Surma Magdalena, Stanaszek Konrad
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 27-39
|
4
|
Miłek Michał, Kloc Monika, Dżugan Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 40-52
|
5
|
Rudzka Agnieszka, Patloka Ondřej, Płecha Magdalena, Królikowski Tomasz, Oczkowski Michał, Zborowski Marek, Kołożyn-Krajewska Danuta, Zielińska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 53-72
|
6
|
Skwarek Patrycja, Karwowska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 73-85
|
7
|
Gajda Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 86-105
|
8
|
Pachocka Lucyna, Mękus Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 106-117
|
9
|
Sidor Ewelina, Trybulec Karolina, Tomczyk Monika, Dżugan Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 118-131
|
10
|
Ryznar-Luty Agnieszka, Lutosławski Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 132-143
|