BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 10 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134) posortowane wg spisu treści
1
Goderska Kamila, Nikrandt Grzegorz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 5-18
2
Achrem-Achremowicz Bohdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 19-26
3
Sadowska-Rociek Anna, Surma Magdalena, Stanaszek Konrad
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 27-39
4
Miłek Michał, Kloc Monika, Dżugan Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 40-52
5
Rudzka Agnieszka, Patloka Ondřej, Płecha Magdalena, Królikowski Tomasz, Oczkowski Michał, Zborowski Marek, Kołożyn-Krajewska Danuta, Zielińska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 53-72
6
Skwarek Patrycja, Karwowska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 73-85
7
Gajda Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 86-105
8
Pachocka Lucyna, Mękus Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 106-117
9
Sidor Ewelina, Trybulec Karolina, Tomczyk Monika, Dżugan Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 118-131
10
Ryznar-Luty Agnieszka, Lutosławski Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 1 (134), s. 132-143