BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 39 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18) posortowane wg spisu treści
1
Budzyński Wojciech
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 11-25
2
Kościk Bogdan, Kowalczyk-Juśko Alina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 26-32
3
Kozłowska-Ptaszyńska Zofia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 34-37
4
Michalski Tadeusz, Idziak Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s.38-45
5
Michalski Tadeusz, Idziak Robert, Menzel Leszek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 46-52
6
Kuś Jan, Smagacz Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 53-59
7
Kuś Jan, Smagacz Janusz, Kamińska Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 60-68
8
Klima Kazimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 69-76
9
Bobrecka-Jamro Dorota, Jarecki Wacław, Jezuit Grzegorz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 77-83
10
Bobrecka-Jamro Dorota, Tobiasz-Salach Renata, Pizło Halina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 84-89
11
Bobrecka-Jamro Dorota, Tobiasz-Salach Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 90-96
12
Budzyński Wojciech, Wróbel Edward, Dubis Bogdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 97-103
13
Deryło Stanisław, Szymankiewicz Kazimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 104-111
14
Dziamba Szymon, Wielgo Bożena, Maj Leszek, Cebula Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 112-118
15
Jasiewicz Czesława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 119-125
16
Noworolnik Kazimierz, Leszczyńska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 126-130
17
Piech Marian, Nita Zygmunt, Stankowski Sławomir
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 131-136
18
Piech Marian, Nita Zygmunt, Maciorowski Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 137-141
19
Pizło Halina, Bobrecka-Jamro Dorota, Tobiasz-Salach Renata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 142-146
20
Stupnicka-Rodzynkiewicz Ewa, Lepiarczyk Andrzej, Łabza Teofil, Hochół Teresa, Pasek Tomasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 147-152
21
Ścigalska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 153-160
22
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 161-165
23
Wróbel Edward, Budzyński Wojciech, Dubis Bogdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 166-172
24
Zając Tadeusz, Szafrański Wiesław, Witkowicz Robert, Oleksy Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 173-180
25
Mazaraki Marian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 181-185
26
Nita Zygmunt
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 186-192
27
Gąsiorowski Henryk
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 193-195
28
Pisulewski Paweł M., Gibiński Marek, Achrem-Achremowicz Bohdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 196-204
29
Gibiński Marek, Pisulewski Paweł M., Achrem-Achremowicz Bohdan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 205-213
30
Rzedzicki Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 214-223
31
Kozieradzka Iwona, Fabijańska Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 224-230
32
Kamińska Barbara, Koreleski Jerzy, Skraba Bogumiła
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 231-239
33
Pisulewska Elżbieta, Witkowicz Robert, Borowiec Franciszek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 240-245
34
Pisulewska Elżbieta, Klima Kazimierz, Witkowicz Robert, Borowiec Franciszek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 246-252
35
Petkov Krum, Piech Marian, Łukaszewski Zbigniew, Kowieska Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 253-259
36
Maciejewicz-Ryś Julita, Pisulewska Elżbieta, Klima Kazimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 260-266
37
Maciejewicz-Ryś Julita, Sokół Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 267-272
38
Maciejewicz-Ryś Julita, Sokół Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 273-278
39
Szczerbińska Danuta, Piech Marian, Dańczak Alicja, Romaniszyn Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1, Supl. (18), s. 279-285