Wszystkie wyniki spośród 7 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18) posortowane wg spisu treści
1
|
Grega Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18), s. 5-14
|
2
|
Ledóchowska Eleonora, Datta Irena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18), s. 15-24
|
3
|
Lachowicz Kazimierz, Gajowiecki Leszek, Sobczyk Małgorzata, Oryl Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18), s. 25-37
|
4
|
Gustaw Waldemar, Achremowicz Bohdan, Mleko Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18), s. 38-48
|
5
|
Szostak-Kotowa Jadwiga, Witalis Jadwiga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18), s. 49-59
|
6
|
Świda Jarosław, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18), s. 60-69
|
7
|
Szybiga Krystyna, Kaczkowski Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18), s. 70-80
|