BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 7 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18) posortowane wg spisu treści
1
Grega Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18), s. 5-14
2
Ledóchowska Eleonora, Datta Irena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18), s. 15-24
3
Lachowicz Kazimierz, Gajowiecki Leszek, Sobczyk Małgorzata, Oryl Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18), s. 25-37
4
Gustaw Waldemar, Achremowicz Bohdan, Mleko Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18), s. 38-48
5
Szostak-Kotowa Jadwiga, Witalis Jadwiga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18), s. 49-59
6
Świda Jarosław, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18), s. 60-69
7
Szybiga Krystyna, Kaczkowski Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 1 (18), s. 70-80