BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 9 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19) posortowane wg spisu treści
1
Wróblewska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 5-14
2
Majewska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 15-25
3
Stangierski Jerzy, Kijowski Jacek, Gras Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 26-39
4
Makała Halina, Olkiewicz Michał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 40-49
5
Kowalska Jolanta, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 50-63
6
Gambuś Halina, Gumul Dorota, Cygankiewicz Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 65-73
7
Gambuś Halina, Gumul Dorota, Nowotna Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 74-82
8
Mleko Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 83-89
9
Lisińska-Kuśnierz Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 90-102