Wszystkie wyniki spośród 9 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19) posortowane wg spisu treści
1
|
Wróblewska Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 5-14
|
2
|
Majewska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 15-25
|
3
|
Stangierski Jerzy, Kijowski Jacek, Gras Jolanta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 26-39
|
4
|
Makała Halina, Olkiewicz Michał
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 40-49
|
5
|
Kowalska Jolanta, Lenart Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 50-63
|
6
|
Gambuś Halina, Gumul Dorota, Cygankiewicz Andrzej
Wpływ średnich dawek promieniowania gamma na wartość wypiekową mąki pszennej, żytniej i pszenżytniej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 65-73
|
7
|
Gambuś Halina, Gumul Dorota, Nowotna Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 74-82
|
8
|
Mleko Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 83-89
|
9
|
Lisińska-Kuśnierz Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 2 (19), s. 90-102
|