BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 15 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 3 (136) posortowane wg spisu treści
1
Podgórska-Kryszczuk Izabela, Kordowska-Wiater Monika, Solarska Ewa, Pankiewicz Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 3 (136), s. 5-21
2
Gajda Robert, Sobieszczańska Małgorzata, Noculak Łukasz, Szymala-Pędzik Małgorzata, Maćków Monika, Kaczmarek-Wdowiak
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 3 (136), s. 22-46
3
Majoch Monika, Homoncik Judyta, Mikulec Anna, Węgrzyn Izabela
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 3 (136), s. 47-67
4
Gąsior Anna, Giemza Milena, Ponikiewska Weronika, Machul-Żwirbla Agnieszka, Magiera Janusz, Bułka Jacek, Skwarczyńska-Maj Krystyna, Pomietło Elżbieta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 3 (136), s. 68-100
5
Znamirowska-Piotrowska Agata, Petrusha Oksana, Kowalczyk Magdalena, Buniowska-Olejnik Magdalena, Szajnar Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 3 (136), s. 101-120
6
Pokorska-Niewiada Kamila, Sadowska Milena, Witczak Agata, Szczuko Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 3 (136), s. 121-138
7
Jakkielska Dorota, Wawrzyniak Rafał, Frankowski Marcin, Zioła-Frankowska Anetta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 3 (136), s. 139-159
8
Ochmian Ireneusz, Sikora Fryderyk, Gałczyńska Małgorzata, Lachowicz-Wiśniewska Sabina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 3 (136), s. 160-177
9
Starek-Wójcicka Agnieszka, Grządka Elżbieta, Sagan Agnieszka, Terebun Piotr, Kwiatkowski Michał, Zarzeczny Dawid, Kobus Zbigniew, Chudzik Barbara, Andrejko Dariusz, Pawłat Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 3 (136), s. 178-194
10
Jabłońska Agata, Kruk Marcin, Pochylski Szymon, Neffe-Skocińska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 3 (136), s. 195 - 208
11
Jarzębski Maciej, Niyobuhungiro Shalome, Smułek Wojciech, Fiutak Grzegorz, Filipczak-Fiutak Magda, Sady Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 3 (136), s. 209-223
12
Tomaszewska Marzena, Bilska Beata, Kołożyn-Krajewska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 3 (136), s. 224-243
13
Bortnowska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 3 (136), s. 244-264
14
Gałkowska Dorota, Południak Monika, Juszczak Lesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 3 (136), s. 265-283
15
Kaczmarek Dominika, Wójcik Malwina, Kapuśniak Kamila, Kapuśniak Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 3 (136), s. 284-299