Wszystkie wyniki spośród 19 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20) posortowane wg spisu treści
1
|
Mrówka Ewa, Rozmierska Joanna, Komorowska Antonina, Stecka Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 7-16
|
2
|
Chmielewska Joanna, Kawa-Rygielska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 17-21
|
3
|
Krystynowicz Alina, Czaja Wojciech, Bielecki Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 22-34
|
4
|
Czub Wojciech, Turkiewicz Marianna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 35-43
|
5
|
Primik Marek, Gniewosz Małgorzata, Duszkiewicz-Reinhard Wanda
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 44-49
|
6
|
Głowacka Agnieszka, Trzmiel Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 50-58
|
7
|
Maj Agnieszka, Witkowska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 59-68
|
8
|
Kawa-Rygielska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 69-75
|
9
|
Pasławska Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 76-81
|
10
|
Mierzejewska Dagmara, Jędrychowski Lucjan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 82-95
|
11
|
Widera Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 96-104
|
12
|
Wołosiak Rafał, Worobiej Elwira
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 105-111
|
13
|
Mikołajczyk Adrianna, Drużyńska Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 112-117
|
14
|
Kalisz Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 118-128
|
15
|
Majewska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 129-135
|
16
|
Malczyk Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 136-150
|
17
|
Oziembłowski Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 151-159
|
18
|
Wojtczak Maciej, Król Bogusław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 160-168
|
19
|
Kihlberg Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 169-176
|