BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 19 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20) posortowane wg spisu treści
1
Mrówka Ewa, Rozmierska Joanna, Komorowska Antonina, Stecka Krystyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 7-16
2
Chmielewska Joanna, Kawa-Rygielska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 17-21
3
Krystynowicz Alina, Czaja Wojciech, Bielecki Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 22-34
4
Czub Wojciech, Turkiewicz Marianna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 35-43
5
Primik Marek, Gniewosz Małgorzata, Duszkiewicz-Reinhard Wanda
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 44-49
6
Głowacka Agnieszka, Trzmiel Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 50-58
7
Maj Agnieszka, Witkowska Danuta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 59-68
8
Kawa-Rygielska Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 69-75
9
Pasławska Marta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 76-81
10
Mierzejewska Dagmara, Jędrychowski Lucjan
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 82-95
11
Widera Aneta
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 96-104
12
Wołosiak Rafał, Worobiej Elwira
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 105-111
13
Mikołajczyk Adrianna, Drużyńska Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 112-117
14
Kalisz Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 118-128
15
Majewska Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 129-135
16
Malczyk Ewa
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 136-150
17
Oziembłowski Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 151-159
18
Wojtczak Maciej, Król Bogusław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 160-168
19
Kihlberg Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 3, Supl. (20), s. 169-176