BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4 (21) posortowane wg spisu treści
1
Duda Zbigniew
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4 (21), s. 5-19
2
Kołożyn-Krajewska Danuta, Jałosińska-Pieńkowska Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4 (21), s. 22-38
3
Tuszyński Tadeusz, Tarko Tomasz, Kun Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4 (21), s.39-53
4
Kowalewska-Piontas Jadwiga, Bednarski Włodzimierz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4 (21), s. 54-62
5
Czerniejewska-Surma Barbara, Kołakowska Anna, Baranowska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4 (21), s. 63-72
6
Jałosińska-Pieńkowska Małgorzata, Kołożyn-Krajewska Danuta, Szczawińska Małgorzata, Goryl Antoni
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4 (21), s. 73-95
7
Białasiewicz Danuta, Królasik Joanna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4 (21), s. 96-104
8
Steinka Izabela, Stankiewicz Jadwiga
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4 (21), s. 105-116
9
Fik Mirosław, Michalczyk Magdalena, Surówka Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4 (21), s. 117-127
10
Gambuś Halina, Golachowski Antoni, Nowotna Anna, Bala-Piasek Anna, Gumul Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4 (21), s. 128-140
11
Krajewski Karol, Morkis Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4 (21), s. 141-151
12
Świda Jarosław, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4 (21), s. 152-162