BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 19 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21) posortowane wg spisu treści
1
Rutkowski Antoni
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 7-19
2
Baryłko-Pikielna Nina, Jawor-Kulesza
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 20-30
3
Janicki Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 31-39
4
Kołożyn-Krajewska Danuta, Libudzisz Zdzisława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 40-52
5
Fornal Józef, Zduńczyk Zenon
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 53-62
6
Kozłowska Halina, Troszyńska Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 63-74
7
Zduńczyk Zenon
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 75-89
8
Czapski Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 90-101
9
Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 102-112
10
Macura Ryszard
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 113-124
11
Jaworska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 125-134
12
Zalewski Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 135-149
13
Krajewski Karol
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 150-167
14
Klewicka Elżbieta, Libudzisz Zdzisława, Czajka Danuta, Kuc Karina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 168-175
15
Wszołek Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 176-184
16
Gambuś Halina, Borowiec Franciszek, Gambuś Florian, Zając Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 185-194
17
Diowksz Anna, Pęczkowska Beata, Ambroziak Wojciech, Włodarczyk Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 195-203
18
Bykowski Piotr J., Kołodziejski Wiktor, Nadolna Irena, Pawlikowski Bogusław, Przygoda Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 204-213
19
Król Bogusław, Klewicki Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 214-222