Wszystkie wyniki spośród 19 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21) posortowane wg spisu treści
1
|
Rutkowski Antoni
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 7-19
|
2
|
Baryłko-Pikielna Nina, Jawor-Kulesza
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 20-30
|
3
|
Janicki Andrzej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 31-39
|
4
|
Kołożyn-Krajewska Danuta, Libudzisz Zdzisława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 40-52
|
5
|
Fornal Józef, Zduńczyk Zenon
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 53-62
|
6
|
Kozłowska Halina, Troszyńska Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 63-74
|
7
|
Zduńczyk Zenon
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 75-89
|
8
|
Czapski Janusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 90-101
|
9
|
Krygier Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 102-112
|
10
|
Macura Ryszard
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 113-124
|
11
|
Jaworska Grażyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 125-134
|
12
|
Zalewski Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 135-149
|
13
|
Krajewski Karol
Przyczyny, kierunki rozwoju i segmentacja rynku żywności prozdrowotnej na tle doświadczeń światowych
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 150-167
|
14
|
Klewicka Elżbieta, Libudzisz Zdzisława, Czajka Danuta, Kuc Karina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 168-175
|
15
|
Wszołek Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 176-184
|
16
|
Gambuś Halina, Borowiec Franciszek, Gambuś Florian, Zając Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 185-194
|
17
|
Diowksz Anna, Pęczkowska Beata, Ambroziak Wojciech, Włodarczyk Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 195-203
|
18
|
Bykowski Piotr J., Kołodziejski Wiktor, Nadolna Irena, Pawlikowski Bogusław, Przygoda Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 204-213
|
19
|
Król Bogusław, Klewicki Robert
Żywność: nauka - technologia - jakość, 1999, R. 6, nr 4, Supl. (21), s. 214-222
|