BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 6 dla zapytania:
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 1 (14) posortowane wg spisu treści
1
Matuszewska Irena, Szczecińska Anna, Baryłko-Pikielna Nina
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 1 (14), s. 5-21
2
Fortuna Teresa, Juszczak Lesław, Matuła Dorota, Wodnicka Krystyna
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 1 (14), s. 22-30
3
Lenart Andrzej, Piotrowski Dariusz, Domański Jarosław
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 1 (14), s. 31-47
4
Pietrasik Zbigniew
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 1 (14), s. 49-64
5
Domagała Jacek
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 1 (14), s. 65-70
6
Gustaw Waldemar, Mleko Stanisław
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 1 (14), s. 71-80