BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 6 dla zapytania:
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 2 (15) posortowane wg spisu treści
1
Wróblewska Barbara, Jędrychowski Lucjan
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 2 (15), s. 5-15
2
Steinka Izabela, Przybyłowski Piotr
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 2 (15), s. 16-23
3
Pietrasik Zbigniew
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 2 (15), s. 24-42
4
Swulińska-Katulska Aleksandra
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 2 (15), s. 43-47
5
Kot Andrzej
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 2 (15), s. 48-54
6
Babicz-Zielińska Ewa, Przybyłowski Piotr, Wilczyńska Aleksandra
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 2 (15), s. 55-60