Wszystkie wyniki spośród 6 dla zapytania:
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 2 (15) posortowane wg spisu treści
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 2 (15) posortowane wg spisu treści
1
|
Wróblewska Barbara, Jędrychowski Lucjan
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 2 (15), s. 5-15
|
2
|
Steinka Izabela, Przybyłowski Piotr
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 2 (15), s. 16-23
|
3
|
Pietrasik Zbigniew
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 2 (15), s. 24-42
|
4
|
Swulińska-Katulska Aleksandra
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 2 (15), s. 43-47
|
5
|
Kot Andrzej
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 2 (15), s. 48-54
|
6
|
Babicz-Zielińska Ewa, Przybyłowski Piotr, Wilczyńska Aleksandra
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 2 (15), s. 55-60
|