BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 6 dla zapytania:
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 3 (16) posortowane wg spisu treści
1
Duda Zbigniew
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 3 (16), s. 5-42
2
Tuszyński Tadeusz, Makarewicz Małgorzata
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 3 (16), s. 43-57
3
Pietrasik Zbigniew
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 3 (16), s. 58-72
4
Walczycka Maria, Kołczak Tadeusz, Łącki Jerzy, Olchawa Monika
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 3 (16), s.73-86
5
Cais-Sokolińska Dorota, Oziemkowski Przemysław, Pikul Jan
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 3 (16), s. 87-96
6
Grzesińska Wiesława
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 3 (16), s. 97-105