Wszystkie wyniki spośród 6 dla zapytania:
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 3 (16) posortowane wg spisu treści
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 3 (16) posortowane wg spisu treści
1
|
Duda Zbigniew
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 3 (16), s. 5-42
|
2
|
Tuszyński Tadeusz, Makarewicz Małgorzata
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 3 (16), s. 43-57
|
3
|
Pietrasik Zbigniew
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 3 (16), s. 58-72
|
4
|
Walczycka Maria, Kołczak Tadeusz, Łącki Jerzy, Olchawa Monika
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 3 (16), s.73-86
|
5
|
Cais-Sokolińska Dorota, Oziemkowski Przemysław, Pikul Jan
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 3 (16), s. 87-96
|
6
|
Grzesińska Wiesława
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 3 (16), s. 97-105
|