BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 7 dla zapytania:
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4 (17) posortowane wg spisu treści
1
Kłosowska Barbara
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4 (17), s. 5-17
2
Sikora Marek, Korus Jarosław, Achremowicz Bohdan
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4 (17), s. 18-26
3
Tynek Maria, Drozdowski Bronisław
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4 (17), s. 27-38
4
Nebesny Ewa, Pierzgalski Tadeusz, Żyżelewicz Dorota
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4 (17), s. 39-43
5
Achremowicz Bohdan, Gambuś Halina, Kołodziej Zofia
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4 (17), s. 44-51
6
Pieczonka Władysław
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4 (17), s. 52-60
7
Sikora Elżbieta, Cieślik Ewa, Filipiak-Florkiewicz Agnieszka, Cetnarowicz Iwona
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4 (17), s. 61-68