BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 10 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 1 (138) posortowane wg spisu treści
1
Wiśniewska Małgorzata Z.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 1 (138), s. 5-22
2
Pająk Paulina, Rożnowski Jacek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 1 (138), s.23-46
3
Słomczyńska Patrycja, Siudem Paweł, Paradowska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 1 (138), s. 47-65
4
Stypuła Dominika, Szlachcic Paweł, Drożdż Iwona
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 1 (138), s. 66-77
5
Derewiaka Dorota, Wołosiak Rafał, Majewska Ewa, Lach Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 1 (138), s. 78-94
6
Adamska Iwona, Felisiak Katarzyna, Kiliański Kacper
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 1 (138), s. 95-112
7
Kamińska Wiktoria, Neunert Grażyna, Jarzębski Maciej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 1 (138), s. 113-133
8
Zaborowski Michał, Poćwiardowski Wojciech, Długosz Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 1 (138), s. 134-147
9
Duliński Robert, Byczyński Łukasz, Kwiecień Inga, Karbowski Adrian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 1 (138), s. 148-159
10
Ropejko Karolina, Twarużek Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 1 (138), s. 160-176