BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137) posortowane wg spisu treści
1
Hejna Aleksandra, Szulc Joanna, Błaszak Błażej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 5-23
2
Węsierska Ewelina, Pasternak Małgorzata, Niemczycka-Wróbel Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 24-38
3
Szopa Kamil, Znamirowska-Piotrowska Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 39-51
4
Platta Anna, Koszyńska Magdalena, Żukowska Agnieszka, Mikulec Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 52-65
5
Wójciak Magdalena, Sowa Ireneusz, Wójciak Weronika, Żuk Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 66-78
6
Żbikowska Anna, Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Myślińska Agata, Łukasiak Piotr, Kowalska Małgorzata, Rutkowska Jarosława, Żbikowska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 79-93
7
Ruszkowska Millena, Śmiechowska Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 94-114
8
Kowalska Małgorzata, Ludwiński Piotr, Żbikowska Anna, Ivanińová Eva
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 115-132
9
Szulc Joanna, Skórczewska Katarzyna, Gozdecka Grażyna, Poćwiardowski Wojciech, Lewandowski Krzysztof, Daniluk Monika, Tomaszewska Sylwia, Wituła Marta, Błaszak Błażej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 133-154
10
Kazimierczak Renata, Góralska-Walczak, Kopczyńska Klaudia, Średnicka-Tober Dominika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 155-167
11
Sowa-Borowiec Patrycja, Nagalievska Mariia, Piechowiak Tomasz, Sybirna Natalia, Dżugan Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 168-183
12
Balcerek Maria, Pielech-Przybylska Katarzyna, Dziekońska-Kubczak Urszula, Kleszcz Milena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 184-210
13
Halagarda Michał, Kowa-Halagarda Katarzyna, Popek Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 211-225
14
Czernyszewicz Eugenia, Król Jolanta, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 226-244
15
Gałkowska Dorota, Pycia Karolina, Kapuśniak Kamila, Juszczak Lesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 245-263
16
Witczak Teresa, Pycia Karolina, Wikiera Agnieszka, Witczak Mariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 264-287