Wszystkie wyniki spośród 16 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137) posortowane wg spisu treści
1
|
Hejna Aleksandra, Szulc Joanna, Błaszak Błażej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 5-23
|
2
|
Węsierska Ewelina, Pasternak Małgorzata, Niemczycka-Wróbel Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 24-38
|
3
|
Szopa Kamil, Znamirowska-Piotrowska Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 39-51
|
4
|
Platta Anna, Koszyńska Magdalena, Żukowska Agnieszka, Mikulec Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 52-65
|
5
|
Wójciak Magdalena, Sowa Ireneusz, Wójciak Weronika, Żuk Magdalena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 66-78
|
6
|
Żbikowska Anna, Marciniak-Łukasiak Katarzyna, Myślińska Agata, Łukasiak Piotr, Kowalska Małgorzata, Rutkowska Jarosława, Żbikowska Katarzyna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 79-93
|
7
|
Ruszkowska Millena, Śmiechowska Maria
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 94-114
|
8
|
Kowalska Małgorzata, Ludwiński Piotr, Żbikowska Anna, Ivanińová Eva
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 115-132
|
9
|
Szulc Joanna, Skórczewska Katarzyna, Gozdecka Grażyna, Poćwiardowski Wojciech, Lewandowski Krzysztof, Daniluk Monika, Tomaszewska Sylwia, Wituła Marta, Błaszak Błażej
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 133-154
|
10
|
Kazimierczak Renata, Góralska-Walczak, Kopczyńska Klaudia, Średnicka-Tober Dominika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 155-167
|
11
|
Sowa-Borowiec Patrycja, Nagalievska Mariia, Piechowiak Tomasz, Sybirna Natalia, Dżugan Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 168-183
|
12
|
Balcerek Maria, Pielech-Przybylska Katarzyna, Dziekońska-Kubczak Urszula, Kleszcz Milena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 184-210
|
13
|
Halagarda Michał, Kowa-Halagarda Katarzyna, Popek Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 211-225
|
14
|
Czernyszewicz Eugenia, Król Jolanta, Sikora Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 226-244
|
15
|
Gałkowska Dorota, Pycia Karolina, Kapuśniak Kamila, Juszczak Lesław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 245-263
|
16
|
Witczak Teresa, Pycia Karolina, Wikiera Agnieszka, Witczak Mariusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 4 (137), s. 264-287
|