Wszystkie wyniki spośród 10 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135) posortowane wg spisu treści
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135) posortowane wg spisu treści
1
|
Misztal-Szkudlińska Małgorzata, Ośko Justyna, Brzezińska-Rojek Joanna, Sagatovych Svitlana, Grembecka Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 5-17
|
2
|
Mikus Magdalena, Galus Sabina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 18-32
|
3
|
Piasecka Iga, Ostrowska-Ligęza Ewa, Kalisz Stanisław, Górska Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 33-44
|
4
|
Polak Natalia, Kalisz Stanisław, Wawrzyńczak Adam, Kruszewski Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 45-56
|
5
|
Mikulec Anna, Zborowski Marek, Cisoń- Apanesewicz Urszula, Stawiarska Aleksandra, Rudzka Agnieszka, Kowalski Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 57-81
|
6
|
Kostecka Małgorzata, Kostecka Joanna, Gutowska Gabriela, Jachimowicz-Rogowska Karolina, Kolasa Katarzyna, Bojanowska Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 82-95
|
7
|
Mikołajczyk Szczepan, Warenik-Bany Małgorzata, Pajurek Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 96-108
|
8
|
Maciejewska Nikola, Szosland-Fałtyn Anna, Bartodziejska Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 109-121
|
9
|
Plata Anna, Mikulec Anna, Ruszkowska Millena, Suwała Grzegorz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 122-143
|
10
|
Juszczak Lesław, Cabaj Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 144-162
|