BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 10 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135) posortowane wg spisu treści
1
Misztal-Szkudlińska Małgorzata, Ośko Justyna, Brzezińska-Rojek Joanna, Sagatovych Svitlana, Grembecka Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 5-17
2
Mikus Magdalena, Galus Sabina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 18-32
3
Piasecka Iga, Ostrowska-Ligęza Ewa, Kalisz Stanisław, Górska Agata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 33-44
4
Polak Natalia, Kalisz Stanisław, Wawrzyńczak Adam, Kruszewski Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 45-56
5
Mikulec Anna, Zborowski Marek, Cisoń- Apanesewicz Urszula, Stawiarska Aleksandra, Rudzka Agnieszka, Kowalski Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 57-81
6
Kostecka Małgorzata, Kostecka Joanna, Gutowska Gabriela, Jachimowicz-Rogowska Karolina, Kolasa Katarzyna, Bojanowska Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 82-95
7
Mikołajczyk Szczepan, Warenik-Bany Małgorzata, Pajurek Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 96-108
8
Maciejewska Nikola, Szosland-Fałtyn Anna, Bartodziejska Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 109-121
9
Plata Anna, Mikulec Anna, Ruszkowska Millena, Suwała Grzegorz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 122-143
10
Juszczak Lesław, Cabaj Agnieszka
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2023, R. 30, nr 2 (135), s. 144-162