Wszystkie wyniki spośród 22 dla zapytania:
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17) posortowane wg spisu treści
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17) posortowane wg spisu treści
1
|
Áman P., Andersson R., Andersson L., Fredriksson H., Oscarsson Mats
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 15-18
|
2
|
Beenackers A.A.C.M., Tijsen C.J., Visser J.E., Stamhuis E.J.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 19-46
|
3
|
Bergthaller W., Lindhauer M.G., Zwingelberg H., Ehring M.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 47-62
|
4
|
Chen Y.-Y., Mcpherson A. E., Radosavljevic M., Lee V., Wong K.-S., Jane J.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 63-71
|
5
|
Lii Cheng -Y, Lai Vivian M.-F., Lu Shin, Tsai Mei-Lin
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 72-86
|
6
|
Czuchajowska Z., Klamczynski A.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 87-99
|
7
|
Czujachowska Z., Otto T., Paszczynska B., Baik B.-K.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 100-111
|
8
|
Erlander S.R.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 112-123
|
9
|
Fortuna Teresa, Juszczak Lesław, Pałasiński Mieczysław
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 124-130
|
10
|
Inouchi Naoyoshi, Nishi K., Tanaka S., Asai T., Kawase Y., Hata Y., Konishi Y., Yue S., Fuwa H.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 131-139
|
11
|
Kislenko V.N., Berlin A.A., Litovchenko N.I.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 140-146
|
12
|
Korolczuk J., Breton-Dollet J.P., Tissier J.F., Maingonnat J.F.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 147-156
|
13
|
Kostyra Henryk, Soral-Śmietana Maria, Wronkowska Małgorzata, Kmita-Głażewska H.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 157-163
|
14
|
Lewandowicz G., Soral-Śmietana Maria, Fornal J.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 164-172
|
15
|
Napierała D.M.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 173-180
|
16
|
Nebesny E., Rosicka D., Sucharzewska Danuta
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 181-189
|
17
|
Noel T.L., Parker R., Ring S.G.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 190-201
|
18
|
Praznik W., Huber A.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 202-216
|
19
|
Schilling C.H., Tomasik P., Sikora M., Kim J.C., Garcia V.J., Li C.P.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 217-233
|
20
|
Soral-Śmietana Maria, Wronkowska Małgorzata, Lewandowicz G., Sadowska J.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 234-245
|
21
|
Szostak-Kotowa Jadwiga, Witalis J.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 246-250
|
22
|
Ziobro R., Gambuś H., Nowotna A., Bala-Piasek Anna, Sabat R.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 251-258
|