BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 22 dla zapytania:
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17) posortowane wg spisu treści
1
Áman P., Andersson R., Andersson L., Fredriksson H., Oscarsson Mats
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 15-18
2
Beenackers A.A.C.M., Tijsen C.J., Visser J.E., Stamhuis E.J.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 19-46
3
Bergthaller W., Lindhauer M.G., Zwingelberg H., Ehring M.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 47-62
4
Chen Y.-Y., Mcpherson A. E., Radosavljevic M., Lee V., Wong K.-S., Jane J.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 63-71
5
Lii Cheng -Y, Lai Vivian M.-F., Lu Shin, Tsai Mei-Lin
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 72-86
6
Czuchajowska Z., Klamczynski A.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 87-99
7
Czujachowska Z., Otto T., Paszczynska B., Baik B.-K.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 100-111
8
Erlander S.R.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 112-123
9
Fortuna Teresa, Juszczak Lesław, Pałasiński Mieczysław
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 124-130
10
Inouchi Naoyoshi, Nishi K., Tanaka S., Asai T., Kawase Y., Hata Y., Konishi Y., Yue S., Fuwa H.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 131-139
11
Kislenko V.N., Berlin A.A., Litovchenko N.I.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 140-146
12
Korolczuk J., Breton-Dollet J.P., Tissier J.F., Maingonnat J.F.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 147-156
13
Kostyra Henryk, Soral-Śmietana Maria, Wronkowska Małgorzata, Kmita-Głażewska H.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 157-163
14
Lewandowicz G., Soral-Śmietana Maria, Fornal J.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 164-172
15
Napierała D.M.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 173-180
16
Nebesny E., Rosicka D., Sucharzewska Danuta
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 181-189
17
Noel T.L., Parker R., Ring S.G.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 190-201
18
Praznik W., Huber A.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 202-216
19
Schilling C.H., Tomasik P., Sikora M., Kim J.C., Garcia V.J., Li C.P.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 217-233
20
Soral-Śmietana Maria, Wronkowska Małgorzata, Lewandowicz G., Sadowska J.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 234-245
21
Szostak-Kotowa Jadwiga, Witalis J.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 246-250
22
Ziobro R., Gambuś H., Nowotna A., Bala-Piasek Anna, Sabat R.
Żywność. Technologia. Jakość, 1998, R. 5, nr 4, Supl. (17), s. 251-258