Wszystkie wyniki spośród 7 dla zapytania:
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10) posortowane wg spisu treści
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10) posortowane wg spisu treści
1
|
Połczyńska Iwona, Górska Irena
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10), s. 8-20
|
2
|
Cieślik Ewa
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10), s. 21-29
|
3
|
Korus Jarosław, Achremowicz Bohdan, Sikora Marek
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10), s. 30-40
|
4
|
Gogolewski Marek, Galuba Grzegorz, Nogala-Kałucka Małgorzata, Jasińska-Stępniak Aldona
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10), s. 41-51
|
5
|
Śmiechowicz Izabela
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10), s. 52-60
|
6
|
Bonczar Genowefa, Wszołek Monika
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10), s. 61-68
|
7
|
Fortuna Teresa, Juszczak Lesław
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10), s. 69-74
|