BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 7 dla zapytania:
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10) posortowane wg spisu treści
1
Połczyńska Iwona, Górska Irena
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10), s. 8-20
2
Cieślik Ewa
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10), s. 21-29
3
Korus Jarosław, Achremowicz Bohdan, Sikora Marek
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10), s. 30-40
4
Gogolewski Marek, Galuba Grzegorz, Nogala-Kałucka Małgorzata, Jasińska-Stępniak Aldona
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10), s. 41-51
5
Śmiechowicz Izabela
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10), s. 52-60
6
Bonczar Genowefa, Wszołek Monika
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10), s. 61-68
7
Fortuna Teresa, Juszczak Lesław
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 1 (10), s. 69-74