BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 5 dla zapytania:
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 2 (11) posortowane wg spisu treści
1
Kołakowski Edward
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 2 (11), s. 5-22
2
Sadowska Maria, Łagocka Jolanta
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 2 (11), s. 23-40
3
Kołodziejska Ilona, Sadowska Maria, Sikorski Zdzisław E.
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 2 (11), s. 41-50
4
Kowrygo Barbara, Górska-Warsewicz Hanna, Ługowska Krystyna
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 2 (11), s. 51-60
5
Lampart-Szczapa Eleonora, Mossor Grażyna
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 2 (11), s. 61-69