Wszystkie wyniki spośród 5 dla zapytania:
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 2 (11) posortowane wg spisu treści
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 2 (11) posortowane wg spisu treści
1
|
Kołakowski Edward
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 2 (11), s. 5-22
|
2
|
Sadowska Maria, Łagocka Jolanta
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 2 (11), s. 23-40
|
3
|
Kołodziejska Ilona, Sadowska Maria, Sikorski Zdzisław E.
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 2 (11), s. 41-50
|
4
|
Kowrygo Barbara, Górska-Warsewicz Hanna, Ługowska Krystyna
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 2 (11), s. 51-60
|
5
|
Lampart-Szczapa Eleonora, Mossor Grażyna
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 2 (11), s. 61-69
|