BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 2 (139) posortowane wg spisu treści
1
Gumienna Małgorzata, Lasik-Kurdyś Małgorzata, Górna Barbara
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 2 (139), s. 5-23
2
Simonowa Iryna, Tsizh Bohdan, Drachuk Uliana, Halukh Bohdan, Basarab Iryna, Koval Halyna, Voloshyn Rostyslav, Peshuk Liudmyla
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 2 (139), s. 46-66
3
Janiszewska-Turak Emilia, Musielik Natalia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 2 (139), s. 67-87
4
Svynous Nadiia I., Holub Nataliia O., Datsenko Ihor V., Sytnyk Valerii Hr., Kapelista Iryna M.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 2 (139), s. 88-119
5
Golański Jacek, Luzak Bogusława
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 2 (139), s. 120-140
6
Zborowski Marek, Mikulec Anna, Cisoń-Apanasewicz Urszula, Platta Anna, Kowalski Stanisław, Stawiarska Aleksandra
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 2 (139), s. 141-157
7
Jankowska Agnieszka, Kiełczewska Katarzyna, Wachowska Maria, Marciniak Damian
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 2 (139), s. 158-173
8
Hoxha Luziana, Mestani Mergin, Nuha Demokrat, Bytyçi Pajtim, Durmishi Berat
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 2 (139), s. 174-198
9
Kaczmarczyk Ewa, Łakasiak Jerzy, Szczurowski Karol, Prusakowski Marek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 2 (139), s. 199-210
10
Yavorska Tetiana, Kostyuk Oksana, Kostiuk Mykola, Tsviliy Sergiy, Ogloblina Victoriia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 2 (139), s. 211-239
11
Liszka-Skoczylas Marta, Hunter Walter, Witczak Teresa, Skoczylas Łukasz, Witczak Mariusz, Khachatryan Gohar, Gałkowska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 2 (139), s. 240-254